maanantai 6. kesäkuuta 2011

Amada Brasiliaa!!!



Käväisin kevättalvella Brasiliassa. Oli ihana matka, 2 viikkoa sukulaisten kanssa. Matkan tarkoitus oli mennä tervehtimään serkkuani, joka on jo usean vuoden ajan tehnyt erilaisia projekteja Brasilian sademetsässä. Reissun aikana näin yhteensä 4 kaupunkia: Recife, Santarém, Brasília ja Rio.

Nyt syksyllä, 2 tätiäni ja serkkuni suunnittelevat matkaa Rioon. Haluaisin niin lähteä mukaan. Olen tunnetusti hyvä jankuttamaan, kun sukulaisista on kyse, niin että katsotaan jos onnistuisi. Pomolle onkin sitten huonompi jankuttaa, hän ei varmaan tule kovin iloiseksi. Varsinkin kun matka ajoittuisi joulukuulle, kun on pahin joulunalusbuumi töissä. Pomoni on kuitenkin niin ihana, että eiköhän tämä onnistu, jos ajoissa pyydän.

Ai niin!!!!!!!!!!!!! DON OMAR tulee Stokikseeeeeeeeeeen!!!!!!!!!!!!!!!!!! Elokuussa!!!!!!!! Mutta taidan olla silloin Suomessa. Mikäli lippuja on vielä jäljellä voisin päättää sittenkin palaavani aikaisemmin. Mutta olen niin vainoharhainen, että ahdistaa suunnitella kaikki tekemiset kuukausiksi eteenpäin. Tässä kuitenkin ihana biisi, jota kuunnellessa aina vain vakaammin päätän että haluaisin joulukuussa Copacabanan rannalle bilettämään just 18 vuotta täyttäneen serkkuni kanssa! ;p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti