tiistai 1. toukokuuta 2012

1st of May

Ihmeiden aika ei ole ohi! Tänään oltiin kämppisten kanssa piknikillä, järven rannalla. Järvi on sen verran kaukana, että piti mennä bussilla, dolmusilla ja lopuksi kävellä vielä pari kilsaa, tosin alamäkeä. Sitten istuttiin järven rannalle syömään eväitä. Huomasin että mulla oli rakko jalassa. Ja sanoin ettei varmana kävellä takaisin. Ehdotin että otetaan taksi, mutta Saner sanoi, ei kun me voidaan liftata, 3men ryhmissä, 2 tyttöä ja 1 poika aina yhteen autoon, jossa olisi takapenkki tyhjänä. Se todettiin hyväksi ideaksi. Kun oltiin just päästy siihen risteykseen missä piti alkaa liftaamaan, niin ei ehditty peukkua nostaa, kun musta auto pysähtyi kohdalle. Ja siellä istui kuskina komea keski-ikäinen mieshenkilö. Ja mähän ensimmäisenä hyökkäsin sinne autoon, takapenkille, ja tytöt perässä, mutta jotenkin siinä kävi niin että me kaikki tytöt rynnittiin sinne autoon, ja pojat oli kanssa tunkemassa, niin kuski sanoi että eipäs tänne mahdu enää enempää, menkää seuraavaan autoon. Sitten aloimme jutella kuskin kanssa, ja hän kertoi olevansa Ismail, poliitikko AK-puolueesta, näinkin voi käydä! Ja hän kutsui meidät lounaalle parlamenttiin! Eli nyt on kutsu parlamenttiin tällä tai ensiviikolla! Kotiin tultiin häntä koipien välissä kun oli lempattu pojat, ja ne ei kuulemma ollu saanu mitään kyytiä ja olivat joutuneet tulemaan taksilla kotiin! Joskus kannattaa syntyä tytöksi! :)
Näyttääkin poliitikolta :)

3 kommenttia:

  1. Rohkeita tyttöjä olette, kun uskalsitte mennä sedän kyytiin.

    VastaaPoista
  2. En suosittele liftausta missään mutta tässä tapauksessahan tuo kannatti :) Komea mies! Kutsu Tukholmaan käymään jos sattuu olemaan vapaitten kirjoissa... ja muutenkin jos on kiva.

    VastaaPoista
  3. hahaha joo oltiin todella rohkeita, yksin en olisi uskaltanut mutta 3 muun ihmisen kanssa kylläkin! :)

    katotaan nyt jos me tosiaan mennään sinne parlamenttiin, niin voin kutsuakin! aion antaa lahjaksi ruotsalaista tai suomalaista suklaata! :)

    VastaaPoista