keskiviikko 15. helmikuuta 2012

I guess things never change...



Asiat ei näytä olevan muuttuneet vuodesta 1999. Löysin eilen tän videon ja se on niin osuva! Muistan nähneeni sen joskus ala-asteella Mtvltä, mut nyt siitä tuli mun biisi :)

Ärsyttää, kun ihmiset arvostelee toistensa ulkonäköä... Ja varsinkin jos vastakkaisen sukupuolen edustajat (joista on kiinnostunu) tekee niin. Mutta paljon on myös itsestä kiinni. Koska usein tulkitsee kaikki kommentit liiankin negatiivisesti. Ja aina ei ihmiset tarkota pahalla. Sitten ne ei edes itse muista mitä ovat sanoneen, ja itse sitä kulkee viikko tolkulla miettien mutta kun se sano niin ja tää sano näin! Kannattaa jo varmaan alkaa uskoa kaiken maailman positiivisen elämän psykologeja, ja kliseitä, että vaatteilla voi korostaa parhaita puolia ja häivyttää vähemmän hyviä. Ja "hymy on paras kasvojenkohotus". Ja että ne, jotka tuntevat itsensä kauniiksi myös näyttävät siltä! :)

Myös itsensä hemmottelu, liikunta, hyvä ruokavalio ja saunominen suomalaisena, auttavat hyvän mielen saavuttamisessa! Ja viimeinen klisee on, että voi tässä hetkessä päättää olevansa hyvällä mielellä! :)))))))
Pitääkin muistaa kirjoittaa tänne mun maailman ihanimmasta kasvohoidosta, jossa kävin!!! :p

2 kommenttia: