lauantai 16. heinäkuuta 2011

Yasminin nimiäiset

Todays outfit!

Oltiin koko perheen voimin (ilman Viiviä) Amandan pikkusiskon, Anastasian tyttären, Yasminin,
yhdistetyillä 1-vuotispäivilla sekä nimiäisissä! :) Kiitos ihanista juhlista! Tervetuliaismaljana tosi hyvää seljankukkajuomaa, erilaisia salaatteja ja leipiä, sekä jälkkäriksi mansikkakakkua ja jätskiä ja mansikoita. Ja vielä aivan ihanaa kahvia! Mitäköhän kahvia se oli, mietimme sittemmin äidin kanssa kotona?

Oli kiva nähdä vanhoja tuttuja pitkästä aikaa, ja muitakin Amandan sukulaisia, joita en ollut ennen tavannut. Tutustuimme myös Amandan poikaystävän vanhempiin, joita isäni viihdytti taukoamatta erilaisilla jutuillaan. Paikkakin oli ihana! Olikohan se nimi nyt Annalan kartano, Arabiassa. Kuulemma jonkin hyötykasviyhdistyksen tilat. Suloinen pihapiiri puutaloja ja aivan todella kauniit kukkaistutukset, ja vielä lummelampi. Olis kiva mennä sinne pitään jotain kuvaus-sessioita, kun nyt ei oikein aika riittänyt.

Kuvan "mekko" on Indonesialaisen Garuda lentoyhtiön emäntien virkapuku jostain 80-luvun alusta. Sikäläinen lentoemäntä nimeltä Kartini??? (haalistunut nimi niskassa) halusi vaihtaa oman yläosansa äitini tavalliseen Finnairin paitaan. Itse päätin käyttää vaatekappaletta minimekkona. Ratikkamatkalla takaisin isäni kuitenkin kommentoi että, "Voisit kyllä ottaa tuon paidan Baden Badenin matkalle mukaan, mutta laita sen kanssa joku hame sitten". Hehheh.
Ehkä mun todellisuudentaju on sumentunut Ruotsissa, ja oon tähän mennessä kävellyt täällä koko kesän ilman housuja. Saksassa en ole koskaan käynyt en tiedä mitä "die Leute" siellä pitävät päällänsä. "Pääsen" ekaa kertaa elämässäni puhumaan saksaa, vaikka olen lukenut sitä 10 vuotta! En osaa mitään muuta sanoa, kuin että heips, vihaan saksaa. :) Ehkä opin jotain lisää!
Käsilaukku on myös äidin vanha. Siellä oli löytäessäni sen äskettäin.... kaapista, äitin hotelli ja ravintolakoulun kortti taskussa, ja siinä äidistä kuva noin 20-vuotiaana! aww! Valitettavasti emme näytä yhtään samalta!

1 kommentti:

  1. Kysessä oli mitä todennäköisimmin Presidentin tumma paahto, joka myöhemmin pilkisti kotiin vietävästä muovikassista. Kyseinen kaffe on Anan ja äitin vakiovalinta :)

    VastaaPoista